Toilettengroep O.S. Calcutta 2 gerenoveerd

Toilettengroep O.S. Calcutta 2 gerenoveerd

06-09-2019

De Openbare School Calcutta 2, gevestigd aan de West Calcuttaweg is voorzien van een gerenoveerde toilettengroep. De opgeknapte toilettenruimte is op 6 september 2019 opgeleverd. De verbeterde sanitaire voorzieningen zijn een gezamenlijke inspanning van de school en het districtscommissariaat van Saramacca. Dit meldt het Burger Informatie Centrum van Saramacca.

De toiletten zijn voorzien van nieuwe toiletbrillen en er zijn nieuwe cisternen geplaatst. Daarnaast zijn de koperen buizen vernieuwd ter herstel van de wateraansluiting en zijn afvoerbakken gemaakt. Ook de wateraansluiting in de toilettengroep is volledig vernieuwd.

 

Met de oplevering geeft het commissariaat antwoord op één van de wensen van de plaatselijke bevolking. Tijdens de laatst gehouden hoorzitting maakten bewoners kenbaar dat de sanitaire voorziening van de school aan verbetering toe was. Districtscommissaris Sarwankoemar Ramai van Saramacca heeft zijn Civiel Technische Dienst en medewerkers van de Bestuursdienst Calcutta ingezet voor de nodige werkzaamheden. Het commissariaat is ook ingekomen met benodigde materialen.