DC Bhola juicht Drive-Thru vaccinatie actie toe

DC Bhola juicht Drive-Thru vaccinatie actie toe

15-06-2021

Vandaag is de eerste drive-thru vaccinatieactie tegen het covid-19 virus in ons land begonnen. Dit vaccinatiepunt staat aan de Jozef Israelsstraat te Blauwgrond, op het complex van Sana Budaya. Het gaat om een initiatief van de Cirkel Group en partners. Ook de ressortraadsleden van Blauwgrond

Prachtig initiatief

De minister van Volksgezondheid, Amar Ramadhin heeft zich vandaag op locatie georiënteerd. Ook Districtscommissaris Ricardo Bhola van Paramaribo Noord-Oost was aanwezig bij het vaccinatiepunt. De burgervader is ingenomen met de de organisatie. Het is een prachtig en goed initiatief. Volgens de burgervader kan dit initiatief ook in andere delen van het land geïmplementeerd worden. Ik zal het door communiceren met mijn collega’s stelt DC Bhola. Drive-Thru vaccineren is internationaal gangbaar en is voor sommige doelgroepen erg handig geeft de burgervader mee.

Laat je vaccineren en houd je aan de regels

De vaccinatieactie start om 11:00u en verloopt tot 17:00u. Er is een walk-in aan de Jozef Israelsstraat. De drive-thru gaat via de achteringang van Sana Budaya aan de Michelangelostraat en men kan dan uitrijden aan de Jozef Israelsstraat. De burgervader is zeer ingenomen met de recente vaart in het Nationale vaccinatieprogramma van ons land. De bewustwording en de bereidwilligheid is een zeer goede ontwikkeling. DC Bhola roept eenieder, in het bijzonder de bewoners van Blauwgrond en seniorenburgers op om gebruik te maken van de vaccinatieactie te Sana Budaya. Inmiddels zijn de nieuwe covid-19 maatregelen bekend gemaakt. Laten wij ons allen houden aan de regels. We zien hoe erg de gevolgen zijn van het virus. Laten wij de ketting van besmettingen een halt toe roepen geeft DC Bhola aan. Vaccineren is de beste en enige manieren om jezelf en anderen te beschermen tegen het virus. Libi Langa, laat je vaccineren! Aldus DC Bhola.